خرید بیسکویت های خارجی

در صورت لزوم، با استفاده از یک کاردک فلزی، کوکی ها را به یک ورقه پخت بدون روغن منتقل کنید، با فاصله بین کوکی ها 1 اینچ. شیرینی ها را در طبقه بالایی فر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی روشن شوند. آرد، سس مایونز و شیر را در یک کاسه مخلوط کنید.
این بدان معنی است که شما فقط می خواهید آن را به اندازه کافی هم بزنید تا پودر مرطوب شود و با مواد مرطوب تا شود و سپس متوقف شود. خامه تارتار، نشاسته ذرت و جوش شیرین را مخلوط کنید و در هر دستور 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را جایگزین کنید. در صورت نیاز می توانید این دستور را دو برابر، سه برابر یا افزایش دهید. اما برای به دست آوردن ارتفاع مورد نظر بدون از بین بردن طعم، باید بیکینگ پودر را نیز اضافه کنید و از عملکرد دوگانه تاخیری برای افزودن سبکی بیشتر استفاده کنید. ترکیبی از مواد مخمر باعث ایجاد یک بیسکویت سبک فروش بیسکویت خارجی و خوشمزه می شود. بسیاری از کارگران نجاری دوست دارند با استفاده از اتصال افست برای ایجاد نمایان، شخصیت و عمق را به پروژه های خود اضافه کنند.
چه خامه غلیظ، چه شیر یا شیر، فقط مطمئن شوید که سرد باشد. به این ترتیب مایع روغن را خیلی گرم نمی کند. برای ایجاد تکه های کوچک در خمیر در این دستور، باید آن را سریع ورز دهید. خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده برگردانید و به آرامی هشت بار ورز دهید. این مرحله می تواند از دستور غذا به دستور دیگر متفاوت باشد. بیسکویت خارجی به عنوان مثال هنگام تهیه بیسکویت، این مورد را از دست خواهید داد.
خرید بیسکوییت رژیمی خارجی
آنها یک خرده متراکم دارند و بسته به محتوای تخم مرغ، می توانند بافت کمی شیرین داشته باشند. کیک ها معمولاً قبل از پخت با تخم مرغ شسته می شوند. شما می توانید از آب در بیشتر دستور پخت هایی که نیاز به شیر دارند استفاده کنید. برای هر فنجان شیری که در دستور غذا ذکر شده است از 1 فنجان آب و 1-1/2 قاشق چایخوری کره استفاده کنید.

پوشاندن کره در آرد هنگام برش به خنک ماندن آن کمک می کند و چربی بهتر با آرد مخلوط می شود

اما اگر بتوانید مقداری از خرید بیسکوییت رژیمی خارجی تلاش را از این فرآیند حذف کنید و همچنان نتایج شگفت انگیزی کسب کنید، چه؟ همچنین ممکن است راز در یخچال باشد که احتمالاً در دست دارید. حتی اگر از تمام نسبت‌های مناسب استفاده کرده باشید، کوکی‌ها همچنان می‌توانند خرید بیسکویت خارجی بسیار شکننده باشند. بیسکویت ها دستور پخت پیچیده ای ندارند، اما مواردی وجود دارد که ممکن است اشتباه کنند، از جمله خشک بودن بیش از حد. بیسکویت خیلی خشک و داخلش آنطور که باید مرطوب نیست.

چرا بیسکویت های من از هم می پاشد؟

آرد، بکینگ پودر، نمک، فلفل و شکر را در یک کاسه متوسط اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. پنیر رنده شده را داخل مواد خشک بپاشید و مخلوط کنید. خمیر شیرینی را می توانید به مدت 3 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. می توانید خمیر کوکی را به صورت یک توپ خنک کنید یا به دلخواه آن را به شکل کیک برش دهید. توصیه می‌کنیم قبل از سرد کردن بیسکویت‌ها را بغلتانید و برش دهید، زیرا این کار باعث سبک‌تر و نرم‌تر شدن آن‌ها می‌شود. بافت نرم، پف دار و مطبوع آن همیشه نیاز به یکی دیگر دارد و مهم نیست که چند بار آن را بپزید، به نظر می رسد که هرگز از آن کافی نیستید.

بدون خنک شدن خمیر

این باعث شد که ارتش های اولیه سبک شکار شکارچیان را اتخاذ کنند. اونی که من استفاده میکنم گرم نمیشه و فر رو روی 450 گرم نگه میدارم. اگر خمیر به آن نیاز دارد، قبل از فشار دادن آن به یک مستطیل نهایی و برش کوکی ها، این کار را برای بار سوم انجام می دهیم. اگر هر یک از اینها خرید انواع بیسکویت خارجی گیج کننده به نظر می رسد، لطفا ویدیوی ما را تماشا کنید. وقتی کره و آرد با هم مخلوط شدند، شیر را با هم مخلوط کرده و خمیر را درست کنید.

چندین بار از خمیر استفاده مجدد کنید

یکی دیگر از راه‌هایی که می‌توانند کوکی‌ها را خشک کنند، زمانی است که برای مدت طولانی پخته شده باشند. اگر کوکی‌های شما به رنگ خرید بیسکوییت رژیمی خارجی قهوه‌ای تیره نزدیک‌تر هستند، احتمالاً آنها را خیلی طولانی پخته‌اید. دلیل دیگری که ممکن است کوکی های شما کرکی نباشند یا محتوای خرید بیسکویت های خارجی نادیسک بالایی داشته باشند. علم پشت بیکینگ پودر نوع بیکینگ پودر تفاوت زیادی با کلوچه های کرکی دارد. به گفته شرلی کویر بسته به اسیدها یا اسیدهایی که در آنها وجود دارد، بیکینگ پودرها می توانند سریع الاثر، کند اثر یا دو اثر باشند. اندازه‌گیری‌ها ساده به نظر می‌رسند، اما وقتی نوبت به دقت می‌رسد، واقعاً اینطور نیستند.

قیمت بیسکویت خارجی

روی یک سطح آردپاشی شده بچرخانید؛ 3-4 بار کمی ورز دهید. شیرینی بر با فاصله 2 اینچ فروش بیسکویت خارجی از هم روی یک ورقه پخت کم روغن شده قرار دهید. با حوله آشپزخانه بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا تقریباً دو برابر شود، حدود 1 ساعت، در دمای 450 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، بپزید.

سپس با قاشق چوبی وسط خمیر را سوراخ کرده و در یک لیوان دوغ بریزید. مخلوط کنید تا شروع به جمع شدن کند سپس آن را روی سطح کار خود بریزید. خمیر را روی میز بگذارید بیسکویت خارجی و به آرامی ورز دهید.
ehsanmarket
ویکی پدیا

دیدگاهتان را بنویسید